Bepalingen EU-landen

EU Landen:                      Geen documenten vereist.


Uitzonderingen:

Duitsland ( Busingen 78266 en Helgoland 27998)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Originele factuur in 5-voud voorzien van het telefoonnummer van de ontvanger.

Griekenland, Portugal
Originele factuur in 5-voud voorzien van telefoonnummer van de ontvanger.

Groot Brittanië  (Kanaaleilanden Jersey, Guernesy, Sark, Alderney)
Originele factuur in 5-voud voorzien van, oorsprongsverklaring /land van herkomst en telefoonnummer van de ontvanger 

Italië (Campione D ïtalia, Livigno, San Marino & Vaticaanstad)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Orginele factuur in 5-voud voorzien van het telefoonnummer van de ontvanger.

Spanje ( Canarische Eilanden, Ceuta & Melilla ) Postcodes 35... . 38... , 51... , en 52...                                                                                                                                                                                                                                                                                                 De originele factuur in 5-voud, voorzien van het telefoonnummer van de ontvanger, BTW nummer of ID Nummer in het geval van een particuliere ontvanger.